• H - P 8:00 - 16:00
Previous Next

Rotátorok/forgatók

A BMF daruk a kiváló minőségű Finn-Rotor és Baltrotors gyártmányú forgórészeket használják. A következő forgórész-opciók állnak rendelkezésre:

 

Baltrotors GR 30X
A GR30 rotátor módosítása, extra tartós íves tömlővédővel felszerelve a tömlők még jobb védelme érdekében.

Baltrotors GR 30PFX
A GR30 rotátor módosítása "szögletes" 140 mm-es karimás alsó csatlakozóval, extra tartós, íves tömlővédővel felszerelve a tömlők még jobb védelme érdekében.

Baltrotors GR 465X
A GR465 rotátor módosítása, extra tartós íves tömlővédővel felszerelve a tömlők még jobb védelme érdekében.

Finn-Rotor CR-400L
4 tonnás rotátor nagy acél tömlővédővel és 4×140-es karimával. A CR F sorozat a legjobb termelékenységet és teljesítményt kínálja. Könnyű és hatékony hidraulikus rotátorok korlátlan forgással.

Finn-Rotor CR-600SL
Egy 6 tonnás 6×173 karimájú rotátor. A CR F sorozat a legjobb termelékenységet és teljesítményt kínálja. Könnyű és hatékony hidraulikus rotátorok korlátlan forgási sebességgel.


 
 
Pin It

Magunkról

A BMF Észtországban 2001-ben kezdte meg működését. Széles termékválasztékuk kiterjed a különböző felhasználók igényeire - a hobbi gazdáktól az erdészetekig. A 11 különböző pótkocsi és 7 különböző daru révén minden ügyfél saját maga állíthatja össze a számára legalkalmasabb konfigurációt. A tartozékok széles választéka segít a vasárlóknak egy igen személyre szabott eszköz létrehozásában.

Legfrisebb cikkeink

Állások Magyarországon

jooblelogo

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search