• H - P 8:00 - 16:00
Previous Next

Black Bruin meghajtórendszer

A Black Bruin On-Demand Drive System egy teljes körű erőátviteli megoldás a vontató által hajtott pótkocsikhoz, például a BMF erdészeti pótkocsikhoz.

 

A rendszer vonóerőt ad a nehéz körülményekhez és a változó terepviszonyokhoz. A kiegészítő vonóerő lehetővé teszi a munkaszezon meghosszabbítását vagy a feladatok elvégzését olyan körülmények között, amelyek normál esetben megállítanák a munkát. Megakadályozza továbbá, hogy a pótkocsik a nedves mezőkön vagy erdőkben megsüllyedjenek, elkerülve a szántóföldek vagy a fák gyökereinek károsodását. A meghajtott tengelyekkel ellátott pótkocsik még üzemanyagot is megtakarítanak, mivel a nehéz terhek könnyebben húzhatók. A legnagyobb megtakarítás abból adódik, hogy ugyanazt a terhet kisebb traktorral is lehet húzni.
A Black Bruin hajtásrendszer segít megelőzni a talaj károsodását, elkerülni a szántást, nehéz körülmények között dolgozni, csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást és javítani a kormányzást.
A rendszer szelepből, hidraulikus motorból, vezérlőberendezésből és kijelzőből áll.

A Black Bruin kétféle vezérlőrendszert kínál: CTR101 és CTR201. A CTR101 vezérlőrendszer minden traktorhoz alkalmazható, míg a CTR201 vezérlőrendszer az ISOBUS munkagépcsatlakozóval rendelkező traktorokhoz alkalmazható.

További információk és műszaki adatok a Black Bruin weboldalán találhatók: https://www.blackbruin.com/products/on-demand-drive-system.

Further information and technical specifications are available on Black Bruin webpage: https://www.blackbruin.com/products/on-demand-drive-system

Pin It

Magunkról

A BMF Észtországban 2001-ben kezdte meg működését. Széles termékválasztékuk kiterjed a különböző felhasználók igényeire - a hobbi gazdáktól az erdészetekig. A 11 különböző pótkocsi és 7 különböző daru révén minden ügyfél saját maga állíthatja össze a számára legalkalmasabb konfigurációt. A tartozékok széles választéka segít a vasárlóknak egy igen személyre szabott eszköz létrehozásában.

Legfrisebb cikkeink

Állások Magyarországon

jooblelogo

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search