• H - P 8:00 - 16:00
Previous Next

Rönkvonszoló adapter

A BMF tartozékválasztékának legújabb tagja a BMF rönkvonszoló adapter, amely olyan, mint egy fejjel lefelé fordított markoló, amelyet a kiközelítő kocsi platójára helyeznek.

Olyan hosszú rönkök szállítására szolgál, amelyek egyébként nem férnének el a pótkocsin, és meghaladnák a hasznos terhet. A rönkök egyik vége a Rönkvonszoló adapter hidraulikus pofái közé kerül a rakomány húzásához. A könnyen felszerelhető rönkvonszoló adapter jelenleg a BMF 12T2Pro és BMF 14T2Pro pótkocsikhoz kapható. A rönkvonszoló adapter pofái extra erős Strenx® acélból készülnek, krómozott tengelyekkel rendelkezik, és a hidraulikatömlők a belsejében vannak elrejtve. A clambunk maximális fesztávolsága 2,75 méter.
Nézze meg a BMF rönkvonszoló adapter lengyelországi munkájáról készült videót:

 
Pin It

Magunkról

A BMF Észtországban 2001-ben kezdte meg működését. Széles termékválasztékuk kiterjed a különböző felhasználók igényeire - a hobbi gazdáktól az erdészetekig. A 11 különböző pótkocsi és 7 különböző daru révén minden ügyfél saját maga állíthatja össze a számára legalkalmasabb konfigurációt. A tartozékok széles választéka segít a vasárlóknak egy igen személyre szabott eszköz létrehozásában.

Legfrisebb cikkeink

Állások Magyarországon

jooblelogo

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search