• H - P 8:00 - 16:00
Previous Next

Kiközelítő kocsi - hidraulika pumpa

A BMF tartozékválasztékában a 80-130 cm3 teljesítménytartományba tartozó hidraulikaszivattyúk széles választéka található. Az opciók között szerepelnek a fix kiszorítású és LS-szivattyúk (Load Sense), dugattyús és fogaskerekes szivattyúk.

 

A szivattyúk biztonságosan el vannak rejtve a BMF pótkocsik védő vonórúdjaiban. A BMF erdészeti gépek a Sunfab és az OMFB kiváló minőségű szivattyúit használják.
A Sunfab fix kiszorítású dugattyús szivattyúinak könnyű fémháza korróziómentes és csökkenti a hőtermelést. Ezek a szivattyúk kiváló minőségű alkatrészekből állnak, amelyek meghosszabbítják a szivattyúk élettartamát. A Sunfab szivattyúk a teljes fordulatszám-tartományban zavartalan működést garantálnak.
Az OMFB termékcsaládból a BMF a HDT és HDS sorozatú szivattyúkat kínálja. Az OMFB HDT sorozatú dugattyús szivattyúi új, kompakt, hajlított tengelyű, speciális testformával rendelkező dugattyús szivattyúk.

 
 
Pin It

Magunkról

A BMF Észtországban 2001-ben kezdte meg működését. Széles termékválasztékuk kiterjed a különböző felhasználók igényeire - a hobbi gazdáktól az erdészetekig. A 11 különböző pótkocsi és 7 különböző daru révén minden ügyfél saját maga állíthatja össze a számára legalkalmasabb konfigurációt. A tartozékok széles választéka segít a vasárlóknak egy igen személyre szabott eszköz létrehozásában.

Legfrisebb cikkeink

Állások Magyarországon

jooblelogo

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search